AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu kolye takmak

Kahve falında boncuklu kolye takmak

Kahve falında boncuklu kolye takmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu kolye takmak gördüyseniz:

  • Yorulmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Kahve falında boncuktan kolye takmak çocuk sahibi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına delalettir.

Kahve falında boncuklu kolye takmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine rivayet eder.

Kahve falında boncuk kolye takmak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında boncuk kolye görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında nazar boncuklu kolye almak maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil boncuklu kolye görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk kolyeler görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir