AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında mavi boncuklu kolye gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, üzerinde uzlaşılması gereken konuların veya düzenlemelerin yapısı ya da detayları üzerinde gereğinden fazla inatçı bir tutum sergilememenizde fayda var.

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet eder.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek hasta ve üzgün olacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boncuk kolyeler görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, güç ve kudret kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kolye boncuk görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulur.

Kahve falında boncuk kolye hediye almak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında boncuk kolye yapmak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir