AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk kolye takmak

Kahve falında boncuk kolye takmak

Kahve falında boncuk kolye takmak ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, işlerin günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında boncuk kolye takmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizin veya arkadaşlarınızın kalitesini ya da niteliklerini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında boncuklu kolye takmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk kolye takmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında boncuktan kolye takmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında boncuklu kolye görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuk kolyeler görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk kolye görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı boncuklu kolye görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir