AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boncuk kolye görmek

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş hayatında terfi alınacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi boncuk kolye gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan geçici bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek hem de para kaybettireceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek rızkın genişleyeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuk kolye takmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işaret eder.

Kahve falında nazar boncuklu kolye almak sağlık problemleri yaşamayacağına, iyi halin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kolye boncuk görmek önünü açacağına, hayatının tamamen altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında boncuklu kolye görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil boncuklu kolye görmek çevreye karşı itibarın artacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir