AnaSayfa / Genel / Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye gördüyseniz:

  • Dedikoduların canınızı sıkmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine yorulur.

Kahve falında nazar boncuklu kolye almak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına işaret eder.

Kahve falında altın nazar boncuğu görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalettir.

Kahve falında altın nazar boncuklu küpe görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında denizde nazar boncuğu bulmak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu bilezik görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nazar boncuğu küpe görmek günah ve suç işleyeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir