AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil boncuklu kolye görmek

Kahve falında yeşil boncuklu kolye görmek

Kahve falında yeşil boncuklu kolye görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, moralin bozulacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil boncuklu kolye gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Kahve falında yeşil boncuklu kolye görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, parasal krizler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı boncuklu kolye görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında boncuk kolye takmak rahat erileceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk kolyeler görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Kahve falında kolye boncuk görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boncuktan kolye takmak iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine delalet eder.

Kahve falında boncuk kolye yapmak işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir