AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk kolye yapmak

Kahve falında boncuk kolye yapmak

Kahve falında boncuk kolye yapmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, çocuklar gibi şen olacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına alamet eder.

Kahve falında boncuk kolye yapmak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Kahve falında boncuk kolye yapmak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında nazar boncuklu kolye almak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil boncuklu kolye görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuklu kolye görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolye boncuk görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boncuk kolye görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir