AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuktan bileklik görmek

Kahve falında boncuktan bileklik görmek

Kahve falında boncuktan bileklik görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında boncuktan bileklik gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek ne varsa işleme koyabilirsiniz.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına rivayet eder.

Kahve falında boncuklu bileklik almak yeni bir ortama gireceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boncuklu bileklik görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sürekli yerinde sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk bileklik görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında boncuktan bileklik görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, hayırlı fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir