AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sevdiği insana kavuşacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, geniş geniş yaşayacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi boncuk bileklik gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumanız gerekiyor.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, saygınlığının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bileklik almak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında boncuk bileklik takmak makamının ve ününün artacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak kendi kabuğuna çekileceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında boncuk bileklik görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boncuktan bileklik görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir