AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk bileklik görmek

Kahve falında boncuk bileklik görmek

Kahve falında boncuk bileklik görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında boncuk bileklik gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşa veya karışıklıklar yaşamsal gerçeklikleri gölgeleyebilir.

Kahve falında boncuk bileklik takmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak yaşanan kötü anıların silineceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bileklik almak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuk bileklik görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında boncuklu bileklik görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuktan bileklik görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir