AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu bileklik almak

Kahve falında boncuklu bileklik almak

Kahve falında boncuklu bileklik almak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuklu bileklik almak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ya da fiziksel olarak daha iyi görünmenizi sağlayacak değişiklikleri hafife almamalısınız.

Kahve falında boncuk bileklik takmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, aralarından su sızmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boncuklu bileklik görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak çıkmaza gireceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında boncuk bileklik görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında boncuktan bileklik görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, nice noksanlık içinde olduğuna tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir