AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek alım zorluğu yaşamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik gördüyseniz:

  • Zaman veya pozisyon yaratmanız ya da fırsatın farkına varmanız gerekiyor.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işarettir.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya işaret etmektedir.

Kahve falında boncuklu bileklik görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında boncuk bileklik takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına inanılır.

Kahve falında boncuktan bileklik görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, işe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında boncuklu bileklik almak rahatlayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak mallarının ve kazancının çoğalacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir