AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu bileklik görmek

Kahve falında boncuklu bileklik görmek

Kahve falında boncuklu bileklik görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bileklik gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdakiler size yaklaşma gereği duysunlar.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, kâbus gibi günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boncuk bileklik görmek önemli işler yapacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca alamet eder.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında boncuklu bileklik almak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında boncuklu bileklik görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında boncuk bileklik takmak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir