AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu bileklik takmak

Kahve falında boncuklu bileklik takmak

Kahve falında boncuklu bileklik takmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak gördüyseniz:

  • Her işiniz başladıktan sonra umulmadık derecede kolaylaşabilir.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak başarı üstüne başarı kazanacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işaret eder.

Kahve falında boncuk bileklik takmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak bahtının güzelleşeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında boncuktan bileklik görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bileklik görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek çok sorunlu günler geçireceğine, çok doğru bir yol tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında boncuklu bileklik almak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, meşakkate düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir