AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk bileklik takmak

Kahve falında boncuk bileklik takmak

Kahve falında boncuk bileklik takmak büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında boncuk bileklik takmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikten ziyade iç güdülerinizi dinleyin.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boncuk bileklik takmak eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bileklik almak sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boncuk bileklik görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında boncuktan bileklik görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir