AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk topladığını görmek

Kahve falında boncuk topladığını görmek

Kahve falında boncuk topladığını görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kalp kıracağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuk topladığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Kahve falında mavi boncuk toplamak mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, daha fazla rızık elde edileceğine işarettir.

Kahve falında boncuk toplamak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil boncuk toplamak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tesbih boncuk toplamak gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine alamet eder.

Kahve falında renkli boncuk toplamak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz boncuk toplamak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk topladığını görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dağılan boncukları toplamak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir