AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih boncuk toplamak

Kahve falında tesbih boncuk toplamak

Kahve falında tesbih boncuk toplamak güzel ve mutlu günler görüleceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında tesbih boncuk toplamak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayacak değişiklikleri bir an önce yapmalısınız.

Kahve falında tesbih boncuk toplamak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, içinin huzurla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tesbih boncuk görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına işarettir.

Kahve falında tesbih boncuğu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi boncuklu tesbih görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine inanılır.

Kahve falında renkli boncuk toplamak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, tabiatı kötü olan kişiye inanılır.

Kahve falında yeşil boncuk toplamak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi boncuk toplamak hayırlı yollar keşfedeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında denizden nazar boncuğu toplamak zorlukları teker teker aşacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir