AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil boncuk toplamak

Kahve falında yeşil boncuk toplamak

Kahve falında yeşil boncuk toplamak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil boncuk toplamak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar sonsuz seçenekler vaat ediyor olabilir.

Kahve falında yeşil boncuk toplamak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında boncuk topladığını görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağılan boncukları toplamak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden boncuk toplamak tazeleneceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuk toplamak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında renkli boncuk toplamak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli boncuklar toplamak ticarete adım atacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz boncuk toplamak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir