AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boncuk toplamak

Kahve falında mavi boncuk toplamak

Kahve falında mavi boncuk toplamak geçiminin güçleşeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, hayatın kolaylaşacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk toplamak gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken somut işleri tamamlayarak sevdiğiniz kişilere verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.

Kahve falında mavi boncuk toplamak bazı sorunlar ile karşılaşacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuk almak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi ve beyaz boncuk görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına inanılır.

Kahve falında mavi boncuklu altın bilezik görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu küpe görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir