AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli boncuk toplamak

Kahve falında renkli boncuk toplamak

Kahve falında renkli boncuk toplamak kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, işlerinde verimin artacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli boncuk toplamak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendi özel dertlerinize gereğinden fazla odaklamanız tehlikeli olabilir.

Kahve falında renkli boncuk toplamak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında renkli boncuklar toplamak işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında renkli boncuk dizmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli boncuk görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe renk boncuk görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına yorulur.

Kahve falında boncuk topladığını görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi boncuk toplamak evli ise çocuk sahibi olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil boncuk toplamak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir