AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk toplamak

Kahve falında boncuk toplamak

Kahve falında boncuk toplamak kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk toplamak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, engelleyen veya yavaşlatan durumları çözebilmek için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Kahve falında mavi boncuk toplamak ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret eder.

Kahve falında renkli boncuklar toplamak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dağılan boncukları toplamak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih boncuk toplamak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden nazar boncuğu toplamak işlerinin yarım kalacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli boncuk toplamak kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil boncuk toplamak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında boncuk toplamak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir