AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz boncuk toplamak

Kahve falında beyaz boncuk toplamak

Kahve falında beyaz boncuk toplamak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında beyaz boncuk toplamak gördüyseniz:

  • İş veya eğlence amaçlı seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz boncuk toplamak yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına yorulur.

Kahve falında yerden boncuk toplamak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında boncuk toplamak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli boncuk toplamak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk toplamak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, kazancının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil boncuk toplamak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli boncuklar toplamak aradığı çareleri bulacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında boncuk topladığını görmek kar sağlayacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir