AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk kolye görmek

Kahve falında boncuk kolye görmek

Kahve falında boncuk kolye görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, barış için adım atacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında boncuk kolye gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında siyah boncuklu kolye görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulur.

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boncuk kolyeler görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil boncuklu kolye görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuk kolye görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında boncuk kolye takmak çalışmalarının takdir edileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kolye boncuk görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, itibar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir