AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boncuklu kolye görmek

Kahve falında siyah boncuklu kolye görmek

Kahve falında siyah boncuklu kolye görmek başarılarının sürekli olacağına, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah boncuklu kolye gördüyseniz:

  • Sosyal uğraşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında siyah boncuklu kolye görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine yorulur.

Kahve falında nazar boncuklu kolye almak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz boncuklu kolye görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı boncuklu kolye görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir