AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk kolyeler görmek

Kahve falında boncuk kolyeler görmek

Kahve falında boncuk kolyeler görmek rahat bir hayat sürüleceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında boncuk kolyeler gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuktan kolye takmak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına yorulur.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuk kolye görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk kolye hediye almak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah boncuklu kolye görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, devlete hizmet etmeye delalettir.

Kahve falında kırmızı boncuklu kolye görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk kolye yapmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir