AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye boncuk görmek

Kahve falında kolye boncuk görmek

Kahve falında kolye boncuk görmek şartlarının da zenginleşeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, hayatının alt üst olacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kolye boncuk gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine işarettir.

Kahve falında boncuklu kolye görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında boncuk kolye görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuklu kolye takmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında boncuk kolye takmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında nazar boncuklu kolye almak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına delalettir.

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında boncuk kolye yapmak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir