AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk işi yapmak

Kahve falında boncuk işi yapmak

Kahve falında boncuk işi yapmak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, satışlarının ya da üretiminin artacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına işarettir.

Kahve falında boncuk işi yapmak gördüyseniz:

  • Sizi tanıyanları şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında boncuk işi yapmak onlarla gönül birliği edeceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında boncuk kolye yapmak mutlu günlerin yakında olduğuna, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına inanılır.

Kahve falında düşmanla iş yapmak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında iş sözleşmesi yapmak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına delalettir.

Kahve falında işyerinde satış yapmak spora başlayacağına, heveslerin söneceğine rivayet eder.

Kahve falında iş toplantısı yapmak kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede iş yapmak daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur işi yapmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir