AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur işi yapmak

Kahve falında hamur işi yapmak

Kahve falında hamur işi yapmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına alamet eder.

Kahve falında hamur işi yapmak gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya teklifler çok fazla şey hakkında düşünmeye başlamanıza neden olabilir.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak şöhretli biri olunacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur işi yapmak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş hamur işi görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulur.

Kahve falında hamur işi yaptığını görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının hamur işi yaptığını görmek kazanca kavuşacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına işarettir.

Kahve falında hamur işi kızartmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur işi tatlı görmek nitelik ve farklılık geleceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yapıldığını görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir