AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla iş yapmak

Kahve falında düşmanla iş yapmak

Kahve falında düşmanla iş yapmak adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, zahmete ve derde düşeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanla iş yapmak gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya hayatınızı nasıl daha iyi bir yer haline getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında düşmanla iş yapmak tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, günah işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana iyilik yapmak işlerinin hızlanacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında düşmanına iyilik yapmak geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında düşmanla işbirliği yapmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyerini tadilat yapmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde banyo yapmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyle iş yapmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine delalet eder.

Kahve falında iş toplantısı yapmak yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir