AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş toplantısı yapmak

Kahve falında iş toplantısı yapmak

Kahve falında iş toplantısı yapmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında iş toplantısı yapmak gördüyseniz:

  • Genç insansanız ailelenizden büyük bir hediye veya para yardımı alabilirsiniz.

Kahve falında iş toplantısı yapmak öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş toplantısı görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında iş toplantısına katılmak onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine rivayet eder.

Kahve falında patronla toplantı yapmak manevi olarak çok rahat edileceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla toplantı yapmak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında müdürle toplantı yapmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına yorulur.

Kahve falında toplantı yapmak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında toplantı masasında oturmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, güzel günler için çalışılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir