AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş sözleşmesi yapmak

Kahve falında iş sözleşmesi yapmak

Kahve falında iş sözleşmesi yapmak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş sözleşmesi yapmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar, tartışmacı kişiler veya sizin asla davranmayacağınız şekilde davrananlar sizi kızdırabilir.

Kahve falında iş sözleşmesi yapmak başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında iş sözleşmesi görmek dertlerinden kurtulacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işarettir.

Kahve falında iş sözleşmesi imzalamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sözleşme yapmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında sözleşme imzalamak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında sözleşme görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş başvuru yapmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında iş yapmak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir