AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde satış yapmak

Kahve falında işyerinde satış yapmak

Kahve falında işyerinde satış yapmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında işyerinde satış yapmak gördüyseniz:

  • Gittiğiniz davetlerde abur cubur yiyerek aşırı gıda almaktan kaçının.

Kahve falında işyerinde satış yapmak hem de para kaybettireceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında pazarda satış yapmak sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında dükkanda satış yapmak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında satış yapmak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında bakkalda satış yapmak kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında çok satış yapmak çok hayırlı şeylere imza atacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine delalet eder.

Kahve falında satış yaptığını görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş başı yapmak sermayesinin harcandığına değeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir