AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede iş yapmak

Kahve falında bahçede iş yapmak

Kahve falında bahçede iş yapmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede iş yapmak gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var.

Kahve falında bahçede iş yapmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında bahçeye tuvaletini yapmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, çok kötü günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında bahçede banyo yapmak zorlukların aşılacağına, mutlu ilişkiler kuracağına alamet eder.

Kahve falında bahçe yapmak sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kendisini çok yıpratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçe duvarı yapmak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında bahçe temizliği yapmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında bahçeye kaka yapmak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeye çiş yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir