AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca su içtiğini görmek

Kahve falında bolca su içtiğini görmek

Kahve falında bolca su içtiğini görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, hile ile mal elde etmeye, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bolca su içtiğini gördüyseniz:

  • İş yaşamınızdaki rahatlık, diğer konulardaki sorunlarınıza rahatça eğilmenize imkan verecek.

Kahve falında bolca su içtiğini görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bolca su içmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bol ve berrak su görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulur.

Kahve falında bol su görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bol su içmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında bol bol su içmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına delalettir.

Kahve falında bol akan su görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bolca su görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir