AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol su görmek

Kahve falında bol su görmek

Kahve falında bol su görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında bol su gördüyseniz:

  • Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir.

Kahve falında bol miktarda su görmek zararların üst üste geleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına inanılır.

Kahve falında bol bol su görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında bol bol su içmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında bol akan su görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bolca su görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına rivayet eder.

Kahve falında akan bol su görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına işaret eder.

Kahve falında bol ve berrak su görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında bol su içmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir