AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol ve berrak su görmek

Kahve falında bol ve berrak su görmek

Kahve falında bol ve berrak su görmek emeklerin boş yere harcanacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, gelirinin garanti olacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalettir.

Kahve falında bol ve berrak su gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütme, anlamsız hayallerin peşinde koşma veya bir rekabet ortamını iyice germe eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında bol ve berrak su görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında berrak suya bakmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içinde olmak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suya girmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine delalet eder.

Kahve falında berrak su içinde yürümek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok berrak su görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berrak sıcak su görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında berrak temiz su görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir