AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca su içmek

Kahve falında bolca su içmek

Kahve falında bolca su içmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, sevdiğine kavuşacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bolca su içmek gördüyseniz:

  • İmajınızı kuvvetlendiren işler ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında bol su içmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında bolca su içmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bol bol su içmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına işaret eder.

Kahve falında bol köpüklü türk kahvesi içmek yenileneceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bol köpüklü kahve içmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bol temiz su görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bolca su görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan bol su görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir