AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol bol su içmek

Kahve falında bol bol su içmek

Kahve falında bol bol su içmek hacetinizin giderilmesine, her şeyin yenileceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa yorulmaktadır.

Kahve falında bol bol su içmek gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında bol su içmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol bol su içmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına işarettir.

Kahve falında bolca su içmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında bol köpüklü türk kahvesi içmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol köpüklü kahve içmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işarettir.

Kahve falında bol su görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bolca su görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bol ve berrak su görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, onlara galip geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir