AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol su içmek

Kahve falında bol su içmek

Kahve falında bol su içmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bol su içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri halletme biçimlerini anlamaya çalışmanız yeni yetenekler edinmenizi veya kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bolca su içmek düşmanlarını alt edeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol bol su içmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol su içmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, güç ve kudret kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bol köpüklü kahve içmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bol köpüklü türk kahvesi içmek başarıları ile tanınacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında bol ve berrak su görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında bol su görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bol bol su görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir