AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol akan su görmek

Kahve falında bol akan su görmek

Kahve falında bol akan su görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bol akan su gördüyseniz:

  • Farklı yerlere yapılacak seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında bol akan su görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan bol su görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında bol temiz su görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol miktarda su görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine işarettir.

Kahve falında bol su içmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında bol su görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına işarettir.

Kahve falında bol bol su içmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında bolca su görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yeni şeyler deneneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir