AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca su görmek

Kahve falında bolca su görmek

Kahve falında bolca su görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bolca su gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız iyi görünüyor.

Kahve falında bolca su içmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, istediği noktalara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında bol su görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Kahve falında bol akan su görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol bol su içmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hak yoluna döneceğine delalettir.

Kahve falında bolca su içtiğini görmek verdiği sözleri tutacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol bol su görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol ve berrak su görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına inanılır.

Kahve falında bol su içmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir