AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol bol su görmek

Kahve falında bol bol su görmek

Kahve falında bol bol su görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bol bol su gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek amacıyla çok fazla görev üstlenebilir veya çok fazla para harcayabilirsiniz.

Kahve falında bol su görmek kazalardan, belalardan korunacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında bol bol su içmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına inanılır.

Kahve falında akan bol su görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işarettir.

Kahve falında bolca su görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, pişmanlığa delalet eder.

Kahve falında bolca su içmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine alamet eder.

Kahve falında bol temiz su görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bol ve berrak su görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet eder.

Kahve falında bol su içmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir