AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol yüzük taktığını görmek

Kahve falında bol yüzük taktığını görmek

Kahve falında bol yüzük taktığını görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, yeni bir sayfa açacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bol yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla sorun yaşanmasının önüne geçebilir.

Kahve falında bol yüzük taktığını görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğün bol geldiğini görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol yüzük görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüğün bol olduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında bol gelen yüzük takmak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işarettir.

Kahve falında bol yüzük takmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir