AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol yüzük görmek

Kahve falında bol yüzük görmek

Kahve falında bol yüzük görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, elde bulunan imkânların artacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında bol yüzük gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Kahve falında bol yüzük taktığını görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bol gelen yüzük takmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüğün bol olduğunu görmek kazancının eksilmeyeceğine, hayatının karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol yüzük görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına inanılır.

Kahve falında yüzüğün bol geldiğini görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol yüzük takmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir