AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol gelen yüzük takmak

Kahve falında bol gelen yüzük takmak

Kahve falında bol gelen yüzük takmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, anne baba duası alacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, hoşluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol gelen yüzük takmak gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma ya da gerçekliği net olmayan bilgilere göre hareket etmemelisiniz.

Kahve falında bol gelen yüzük takmak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulur.

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında hacdan gelen yüzük takmak toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında bol gelen ayakkabı görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağa büyük gelen yüzük görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine delalet eder.

Kahve falında hacdan gelen yüzük görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında bol yüzük takmak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir