AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işarettir.

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili bazı konularda problemler yaşanabilir veya işle ilgili gerginlikler söz konusu olabilir.

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bol gelen yüzük takmak kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında parmağa büyük gelen yüzük görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, yüksek bir makama geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol gelen ayakkabı görmek ona şifa olmayacağına, vaaz ve nasihate rivayet eder.

Kahve falında hacdan gelen yüzük görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hacdan gelen yüzük takmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalet eder.

Kahve falında eve gelen kalabalık misafir görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir