AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol yüzük takmak

Kahve falında bol yüzük takmak

Kahve falında bol yüzük takmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bol yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı veya birlikte yaşadığınız kişileri memnun etmeyecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bol yüzük takmak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında bol gelen yüzük takmak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bol alyans takmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, sorunları başarıyla çözmeye yorulur.

Kahve falında yüzüğün bol geldiğini görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalettir.

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüğün bol olduğunu görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bol yüzük taktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir