AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğün bol olduğunu görmek

Kahve falında yüzüğün bol olduğunu görmek

Kahve falında yüzüğün bol olduğunu görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, tövbelerin kabul olacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüğün bol olduğunu gördüyseniz:

  • Geçmişten kişilerle iletişime geçmenizin iş hayatınıza ya da özel yaşamınıza katkısı olabilir.

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek yönetici makamına oturacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında bol yüzük taktığını görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüğün bol geldiğini görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bol yüzük görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bol gelen yüzük takmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına rivayet eder.

Kahve falında bol yüzük takmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüğün bol olduğunu görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek zorlukların biteceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir