AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğün bol geldiğini görmek

Kahve falında yüzüğün bol geldiğini görmek

Kahve falında yüzüğün bol geldiğini görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüğün bol geldiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Kahve falında yüzüğün bol geldiğini görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alyansın bol geldiğini görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, neşenin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinliğin bol geldiğini görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının bol geldiğini görmek zararını tamamen kapatacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol yüzük taktığını görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında bol gelen yüzük takmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir