AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol temiz su görmek

Kahve falında bol temiz su görmek

Kahve falında bol temiz su görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bol temiz su gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin istediğiniz gibi ilerlemesini istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında bol temiz su görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına yorulur.

Kahve falında bol miktarda su görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bol akan su görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bolca su içmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bolca su görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bolca su içtiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kendisiyle de gururlanacağına inanılır.

Kahve falında bol bol su görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, aile içinde saadetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında bol su görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir